Луксозна къща за гости с три спални


Представяме на Вашето внимание луксозна къща за гости, която може да наемете за почивка на море до Созопол за цялата фамилия. Истинско великолепие! Домът е с размери на фамилна къща, в която да се настани цялото семейство. Три спални осигуряват комфорт на възрастни и млади, на деца и родители, Разпределението е подходящо за лятна почивка и на няколко двойки от приятелска компания.

Мястото, на което е разположена къщата и условията, които предлагаме, удовлетворяват летовниците, Възможността да се договаря цена за по-дълъг период, луксозното оборудване, качественият високоскоростен интернет привличат и фирми, които осигуряват лятна почивка на свои служители. Тук специалисти едновременно възстановяват сили за напрегнатото си ежедневие, и в същото време работят отдалечено.

Интериорът на летния дом е обмислен в детайли. Вложено е внимание в подредбата на всяко кътче. От огледалата до широката вана, от вазите до качеството на дограмата и каменната облицовка на верандата - всичко е от високо качество.

Имотът има следно разпределение:

Първи етаж: всекидневна с трапезария и кухненска част, входно антре, баня/WC, склад, веранда и градина, вътрешно стълбище;
Втори етаж: три уютни и светли спални, 2 бани, тераса с красивата панорама към морето.
Допълнителен бонус за гостите на този чудесен дом - собствени шезлонги до басейна.


Направи запитване


За контакти
+359 889 333 285

Viber:
+359 889 333 285

WhatsApp:
+359 889 333 285

info@luxuryvillassozopol.com