Луксозни къщи за гости


Три къщи за гости в централната част на курортно селище "Созополис" Ви очакват. Те са подредени с усет към красивото. В детайлите личи нашето желание да създадем място, в което ще се възстановите и наберете нови сили.  Дали за лятото, или в друго време на годината, Вашият морски кът Ви очаква. Край брега е различно - духовно и добро. Истинският чар да живеете на морето е да чувате сутрин вълните - всеки ден с различна песен в невероятен канон. Аромат на водорасли, на нещо солено, и разбира се на прясна риба от заведенията в комплекса или Даляна на Созопол.  Така е през цялата година.

Разбира се, най-желаното време е лятото. Морска почивка в уютен дом, сред съвременни удобства и шик. Това ще усетите, ако изберете да прекарате с нас своята ваканция. Слънцето на Южното черноморие, интелектуалният дух на Стария град и усмихнатите хора - Вашите ваканционни съседи са комбинация, на която Ви каним да се насладите.
Огледайте се, изберете хората, с които желаете да сте заедно край Созопол, и се свържете с нас. Разгледайте снимките, които подбрахме за Вас. Наяве всичко е още по-красиво!